T. Hilfiger: Global ambassador o Nadal
T. Hilfiger: Global ambassador o NadalΤο Tommy Hilfiger Group ανακοινώνει ότι ο διεθνούς φήμης αστέρας του τένις Rafael Nadal θα εμφανιστεί ως Global Brand Ambassador για τις συλλογές Tommy Hilfiger underwear και Tommy Hilfiger Tailored από τις αρχές του φθινοπώρου του 2015. Και οι δύο συλλογές θα είναι διαθέσιμες σε Tommy Hilfiger καταστήματα σε όλο τον κόσμο.
«Ο Rafael Nadal είναι εδώ και χρόνια προσωπικός φίλος και υποστηρικτής του brand μας, και εμπνέομαι συνεχώς από την αφοσίωση και το πάθος του για το άθλημα του», δήλωσε ο Tommy Hilfiger. «Αυτή η αποκλειστική συνεργασία φέρνει έναν από τους μεγαλύτερους αθλητές αυτής της γενιάς στην Tommy οικογένειά μας. Ο Rafael ενσαρκώνει μια αβίαστη αίσθηση του στυλ που αντανακλά το πνεύμα του brand – έχει πίστη, είναι διασκεδαστικός και cool».
Η φωτογράφιση για την καμπάνια θα γίνει στις αρχές του 2015 στην Ισπανία και θα λανσαριστεί σε παγκόσμιο επίπεδο το φθινόπωρο του 2015 με ειδικές έντυπες, online και out-of-home media διαφημίσεις σε όλο τον κόσμο. Για να υποστηρίξει περαιτέρω την παγκόσμια πρωτοβουλία και συνεργασία, ο Nadal θα παραστεί σε exclusive εκδηλώσεις της Tommy Hilfiger στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία.