Όμιλος G.P.A: Ο Κωνσταντίνος Παπαζαφειρόπουλος νέος Chief Operating Officer

Ο Επενδυτικός Όμιλος G.P.A. ανακοινώνει την ένταξη του κ. Κωνσταντίνου Παπαζαφειρόπουλου στη διοικητική του ομάδα, αναλαμβάνοντας καθήκοντα Chief Operating Officer (COO) του Ομίλου.
Ο κ. Παπαζαφειρόπουλος είναι απόφοιτος του London School of Economics & Political Science (LSE) και έχει πολυετή, επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία τόσο στον χώρο της βιομηχανίας μόδας (Co-Owner & Chief Operating Officer στην Toi&moi), όσο και στον τομέα της τεχνολογίας και τεχνητής νοημοσύνης (Co-Founder & Chief Innovation Officer στην NXTLVL).
Ο Κωνσταντίνος Παπαζαφειρόπουλος δήλωσε:
«Αποτελεί για μένα μεγάλη χαρά η ένταξή μου στον Όμιλο G.P.A., σε μια εποχή επιτάχυνσης της αναπτυξιακής πορείας του Ομίλου. Με όχημα την επιχειρηματική μου εμπειρία σε διαφορετικούς κλάδους και επιχειρησιακές λειτουργίες, ανυπομονώ να συμβάλλω ενεργά στην αποτελεσματική υλοποίηση των φιλόδοξων στόχων του Ομίλου για την ενδυνάμωση του οικοσυστήματός μας, τη διείσδυση σε νέους τομείς και την ενίσχυση της διεθνούς μας παρουσίας.»
Ο CEO του ομίλου G.P.A., Βασίλης Μπαλάνης, δήλωσε:
«Ο κ. Παπαζαφειρόπουλος ενσαρκώνει ακριβώς το προφίλ του ηγέτη που χρειάζεται ο όμιλός μας για την επιτυχία του στρατηγικού μας πλάνου: ολιστική σκέψη, αποδεδειγμένη ικανότητα υλοποίησης καινοτόμων στρατηγικών, βαθιά κατανόηση διαφορετικών αγορών και εμπειρία στην εμπορική ανάπτυξη. Είμαστε ενθουσιασμένοι που τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας!»
Ο Πρόεδρος του oμίλου G.P.A., Τάσος Σπανίδης, πρόσθεσε:
«Έχοντας ως Όμιλος επενδύσει σε επιχειρήσεις στις Η.Π.Α., Ευρώπη, Ασία και Αφρική, η διεθνής και πολύπλευρη εμπειρία του κ. Παπαζαφειρόπουλου τον καθιστά ιδανικό συνεργάτη για την επίτευξη των στόχων μας. Είμαι βέβαιος ότι η αποστολή του κ. Παπαζαφειρόπουλου για επιχειρησιακή αριστεία θα επιτευχθεί και η ομάδα του Ομίλου είναι εδώ για να στηρίξει το έργο του. Του εύχομαι καλή επιτυχία!»