ALBA και Socialab για το Digital Marketing
ALBA και Socialab για το Digital MarketingΜετά την ολοκλήρωση τριών κύκλων μαθημάτων με μεγάλη επιτυχία, το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece, σε συνεργασία με τη Socialab, προχωρούν στην έναρξη του 4ου κύκλου μαθημάτων του Professional Diploma in Digital Marketing.
Το Professional Diploma in Digital Marketing είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα το οποίο απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του marketing. Αυτό που το κάνει ξεχωριστό είναι το γεγονός ότι προσφέρει πρακτική γνώση. Το πρόγραμμα, το οποίο επιδοτείται και από το ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ, διοργανώνεται από τη Socialab με την ακαδημαϊκή συνδρομή του ALBA Graduate Business School. Στο συγκεκριμένο course έχουν συμμετάσχει μέχρι σήμερα, στελέχη της αγοράς, συμπεριλαμβανομένων στελεχών από το τμήμα Marketing εταιριών όπως: Vodafone, Εθνική Τράπεζα, Alpha Bank, Pharmaserve - Lilly, Havas Media, Colgate – Palmolive, Praktiker, GAP Pharmaceuticals, Golden Deals, Citibank, MSD, TGI Friday’s, Roche Media - Saturn Hellas, Lambrakis Press, Lexmark, Piaggio κ.ά.
To σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες που επιθυμούν να εξοικειωθούν με τα νέα δεδομένα και τις προκλήσεις της αγοράς, και να μάθουν να σχεδιάζουν αποτελεσματικές στρατηγικές στα Ψηφιακά Μέσα.