
PR στην Ελλάδα της κρίσης
Μπορεί ο ευρωπαϊκός βορράς να μιλά για άνθηση των Δημοσίων Σχέσεων, αυτό όμως δε σημαίνει ότι στην Ελλάδα ο δρόμος του PR είναι στρωμένος με ροδοπέταλα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΜπορεί ο ευρωπαϊκός βορράς να μιλά για άνθηση των Δημοσίων Σχέσεων, αυτό όμως δε σημαίνει ότι στην Ελλάδα ο δρόμος του PR είναι στρωμένος με ροδοπέταλα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΠαρά την κρίση στη χώρα και στην αγορά επικοινωνίας οι σημαντικότερες εταιρείες PR δείχνουν να έχουν βρει τον τρόπο να ανακαλύπτουν ευκαιρίες και να ανταπεξέρχονται σε προκλήσεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΠαρά την οικονομική ύφεση που αποτελεί πραγματικότητα, τα στοιχεία για τις επιχειρήσεις της λίστας Global 500 του περιοδικού Fortune, παρουσιάζουν μια διαφορετική εικόνα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΗ Clip News, μία από τις κορυφαίες εταιρείες αποδελτίωσης στην Ελλάδα, παρουσίασε πρόσφατα ένα νέο προϊόν, με τον τίτλο Έρευνες Δημοσιότητας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΤην ανησυχία των Ελλήνων για την οικονομία και την εργασία τους, καταγράφει η πρόσφατη έρευνα Καταναλωτικής Εμπιστοσύνης της Nielsen, ενώ απαισιοδοξία επικρατεί, γενικά, στην Ευρώπη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΠερισσότερες από 10 εκατ. φορές μέσα σε ένα μήνα, αναφέρθηκαν σε online συζητήσεις οι κορυφαίες εταιρείες της λίστας Fortune Global 100, σύμφωνα με έρευνα της Burson-Marsteller.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΟ τομέας των δημοσίων σχέσεων και συμβουλευτικών υπηρεσιών κινήθηκε και το 2011 ανοδικά, ξεπερνώντας κατά πολύ τις προσδοκίες, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ICCO WORLD REPORT 2012.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΤην πορεία των μεγαλύτερων επιχειρήσεων εμπορίας καυσίμων και λιπαντικών και των εταιρειών προϊοντων πετρελαίου το 2011, κατέδειξε η έρευνα της DIRECTION BUSINESS REPORTS.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΈρευνα που καταδεικνύει πως τα social media αποτελούν σημαντικό κομμάτι της ιδιωτικής & επαγγελματικής ζωής, πραγματοποίησε η KPMG.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΤην εικόνα στον Κλάδο της Ψυχαγωγίας & των ΜΜΕ για το διάστημα 2012-2016 στην Ελλάδα και τον Κόσμο επιχειρεί να σκιαγραφήσει η σχετική Ετήσια Επισκόπηση της PwC.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΑνθεκτικό στην ύφεση, εξακολουθεί να αποδεικνύεται το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με βάση τα στοιχεία της Annual Review of Football Finance 2012, που συνέταξε η Deloitte.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΣημαντική αύξηση παρουσιάζει η ευρωπαϊκή αγορά των online πωλήσεων τα τελευταία χρόνια, με την Ελλάδα να αποτελεί, δυστυχώς, εξαίρεση...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΗ μελέτη Fjord Trends 2022 διερευνά τις ανθρώπινες συμπεριφορές που θα επηρεάσουν την κοινωνία, τον πολιτισμό και τις επιχειρήσεις την τρέχουσα χρονιά
Mε τίτλο «Απόλαυση που δεν περιγράφεται»
Τηλεοπτική καμπάνια με…κρύα αστεία.
Διαθέτει ένα database με πάνω από 2.400 Έλληνες Influencers οι οποίοι ολοένα και αυξάνονται. Μέχρι το τέλος του 2021 στοχεύουν να φτάσει τους 4.000 σε Ελλάδα και Κύπρο.
Πρόσκληση προς τις τράπεζες για το νέο χρηματοδοτικό εργαλείο στήριξης των επιχειρήσεων Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων από την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα.
Η Βένια Ζαφόλια, Head of Corporate Communications και ο Pablo Puertas, Marketing Director στην Kaizen Gaming.
Η καμπάνια “τρέχει” σε τηλεόραση, ραδιόφωνο και social media.
«Δεν έχει όρια το μέλλον που μπορείς να φτιάξεις» με την υπογραφή της The Newtons Laboratory