Ermis Awards: Ο Μιχάλης Γεωργίου πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής Branding & Design
![Ermis Awards: Ο Μιχάλης Γεωργίου πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής Branding & Design](https://www.advertising.gr/uploads/images/120721/ermis-awards-o-michalis-georgiou-proedros-tis-kritikis-epitropis-branding-design-medet.jpg?lm=f364d152a13803bef886a4b4e2264ae2)
O Mιχάλης Γεωργίου, Partner και Creative Director του G Design Studio, είναι ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής Branding & Design των Ermis Awards.
Γεννήθηκε το 1965 στην Αθήνα. Σπούδασε γραφιστική στο Κολλέγιο Βακαλό και το London College of Printing. Eίναι Partner και Creative Director του G Design Studio.
Με πελατολόγιο εγχώριο και διεθνές, απ’ όλους τους τομείς της οπτικής επικοινωνίας, το γραφείο έχει αποσπάσει πλήθος διεθνών και εθνικών διακρίσεων όπως τα, Art Directors Club NY (Boutique Agency of the Year 2023), Type Directors Club NY, Dieline, ADC*E, Red Dot, ED Awards, Ermis Awards (Agency of the year 2023), ΕΒΓΕ (Εταιρεία της χρονιάς 2013, 2015 & 2021). Ήταν εμπνευστής και συνδιοργανωτής του Design Walk, της διετούς έκθεσης για το graphic design.
Έργα του έχουν εκτεθεί μεταξύ άλλων, στο Design Museum του Λονδίνου και το Μουσείο Μπενάκη.
Είναι Υπεύθυνος του τομέα Γραφιστικής στο κολλέγιο Βακαλό και διδάσκει στο προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο τα τελευταία 32 χρόνια.