
Στη Dreeze Holdings ο KOT
Στη Dreeze Holdings ανέθεσε ο ΚΟΤ τον σχεδιασμό της διαφημιστικής εκστρατείας που αφορά στις αγορές Γαλλίας, Ρωσίας, Ιταλίας και Σουηδίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΣτη Dreeze Holdings ανέθεσε ο ΚΟΤ τον σχεδιασμό της διαφημιστικής εκστρατείας που αφορά στις αγορές Γαλλίας, Ρωσίας, Ιταλίας και Σουηδίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΟ Δημήτρης Κρασόπουλος είναι το νέο μελος της Διοικούσας Επιτροπής του IAB Hellas, αντικαθιστώντας τον απελθόντα κ. Παντελή Μπακή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΗ Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου (ΕΛΕΔ) δημιούργησε για την Busy Bee Communication Architecture το εταιρικό της site www.busybeedesign.gr.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΤη λήξη της συνεργασίας του με το ΙΕΚ ΔΟΜΗ και τις εταιρείες του ομίλου ΔΟΜΗ, γνωστοποίησε ο Βασίλης Γαλάνης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑO Όμιλος Forthnet σχεδίασε και ανέπτυξε την εφαρμογή Nova i-guide, που προσφέρει τον πληρέστερο και εγκυρότερο τηλεοπτικό οδηγό στο iPhone/iPod.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑOλοκληρώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, η συνεργασία της Cyta Hellas με τη McCann Erickson Athens.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΝέο διαγωνισμό για την προώθηση καλαθιού ελληνικών προϊόντων στη Ρωσία προκήρυξε ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Κρήτης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΈνα ολοκληρωμένο portfolio υπηρεσιών Digital Engagement δημιουργεί η Civitas, μέσω της Digital by Civitas.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΗ Gnomi+DraftFcb επικοινωνεί τη νέα ενέργεια της Revoil «Πάμε για 500!», η οποία χαρίζει καθημερινά τα καύσιμα του μήνα ή τη θέρμανση της περιόδου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΠαράταση μέχρι τις 15 Μαρτίου έδωσε η Οργανωτική Επιτροπή του AdPrint Festival σε όσους επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στο διαγωνισμό για την ανάδειξη των αξιών του print σε παγκόσμιο επίπεδο, με βάση τις τελευταίες τάσεις που επικρατούν στα print media και το print advertising.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΣτην τρέχουσα τηλεοπτική περίοδο, καθώς και στα σχέδια του σταθμού για το υπόλοιπο της σεζόν, αναφέρθηκε χτες ο διευθύνων σύμβουλος του Alpha, Christoph Mainusch.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΗ εδώ και πολύ καιρό αναμενόμενη συγχώνευση των δύο ελληνικών μεσαίων διαφημιστικών εταιρειών φαίνεται ότι κλείδωσε και σύντομα θα έχουμε τη σχετική ανακοίνωση…
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΗ μελέτη Fjord Trends 2022 διερευνά τις ανθρώπινες συμπεριφορές που θα επηρεάσουν την κοινωνία, τον πολιτισμό και τις επιχειρήσεις την τρέχουσα χρονιά
Mε τίτλο «Απόλαυση που δεν περιγράφεται»
Τηλεοπτική καμπάνια με…κρύα αστεία.
Διαθέτει ένα database με πάνω από 2.400 Έλληνες Influencers οι οποίοι ολοένα και αυξάνονται. Μέχρι το τέλος του 2021 στοχεύουν να φτάσει τους 4.000 σε Ελλάδα και Κύπρο.
Πρόσκληση προς τις τράπεζες για το νέο χρηματοδοτικό εργαλείο στήριξης των επιχειρήσεων Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων από την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα.
Η Βένια Ζαφόλια, Head of Corporate Communications και ο Pablo Puertas, Marketing Director στην Kaizen Gaming.
Η καμπάνια “τρέχει” σε τηλεόραση, ραδιόφωνο και social media.
«Δεν έχει όρια το μέλλον που μπορείς να φτιάξεις» με την υπογραφή της The Newtons Laboratory